Fortsättning på höstlov

Vädret är lite varannandags väder. Varannan dag är det så otroligt molnigt så det känns som solen aldrig går upp och varannan dag är det soligt. Det är fortfarande milt och det går upp emot 15 grader vissa dagar. Det innebär att vi kan vara ute en hel del. Det är klart att vi kan vara ute när det regnar också men det är betydligt roligare med uppehåll. Vi har varit ute varje dag. Vi har gått till biblioteket och lämnat böcker, vi har varit på lekplatsen och igår grillade vi korv i trädgården. Det finns ju inget mer rogivande än att sitta vid en brasa. Idag ska vi köra till skogen och gå en runda. Solen skiner så härligt så det gäller att passa på.

Jag har sytt upp en klänning och är väldigt nöjd med valet av modell. Det är bara ärmen som ska ändras lite men annars är det bra. Det är en modell som påminner om min vikingklänning. En långklänning med prinsesskärning. Jag har ändrat grundmodellen och tagit bort stängningen fram. Jag har dessutom gjort den av ett påslakan. Sånt gillar jag. När man kan ta begagnade tyger och göra något nytt. Jag älskar att använda klänning och detta är en hellång klänning med långa ärmar. Jag tänker göra den i två varianter så jag kan ha en kortärmad till sommaren. Den kommer finnas på bild på mitt insta @frejasnet när den är färdig.

Sen ruvar jag lite på mina två barnböcker och gör lite finlir innan jag skickar de till förlaget. Det känns väldigt nervöst och spännande och jag ber om att de ska tas emot med kärlek. Det är två böcker som handlar om det viktigaste vi har. Våra barn. Budskapen i böckerna vill visa att alla barn är viktiga och speciella. Alla kan göra skillnad. Böckerna förmedlar fantasi och magi. Min tanke är att dessa böcker ska läsas för barnen på förskola och skola så att alla barn får höra detta. Det är framförallt barn som har allt annat än en idyllisk bullerbybarndom som jag vill nå ut till. Ge dem en livlina att hålla fast i. Mitt mål är att sprida ljus, kärlek och hopp till vår framtid.

Nu ska jag fixa fika till vår skogsutflykt.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *