Födelsedagsfirande, Julbasar och spontandisco

Nu är det verkligen vinter. Med sina -10 ute på nätterna så innebär det vargavinter i Skåne. Hahaha, skämt å sido men visst är det ovanligt med så här kallt så här tidigt på året. På tal om varg så ylade vargarna på Skånes djurpark häromkvällen när jag skulle gå kvällspromenaden med Sammy. Även om man vet att de är inlåsta så känns det ändå lite väl spännande. Det var ju fullmåne igår så det kanske har något samband.

Idag är det tisdag och i vanlig ordning har vi varit på hundkurs. Det är väldigt roligt men både jag och Sammy är helt slut efteråt. Just i skrivande stund är frun på väg med yngsta dottern på ridning. Skönt att kunna åka iväg när det är ljust och dottern fortfarande är lite pigg.

Helgen som gick var fullsmockad med aktiviteter. På fredagen hade äldsta dottern dansuppvisning och på lördagen var det julbasar på flickornas skola. Det var väldigt trevligt. Det kändes väldigt juligt med många trevliga försäljare. Vår 12 årings klass höll i caféet och 14 åringens klass hade stöpt ljus som de sålde. Vi fick handlat en del julklappar också. 2:orna hade byggt upp en alldeles fantastisk fiskedamm där man blev inslussad i en gång med dekorationer i form av fiskar och tång samtidigt hörde man ljud som om man befann sig under vatten. Där fiskade vår 5 åring några gånger. Hahaha.. På söndagen fyllde vår mellandotter 12 år och detta skulle givetvis firas. Vi sjöng för henne på morgonen och sen begav vi oss till Nova Lund shopping center. Vi och 5 miljoner andra. Kanske lite överdrivet men det kändes som 5 miljoner. Det var ju sista dagen på black week så många ville väl passa på. Vi åt på Max och blev det shopping. Jag och födelsedagsbarnet stannade på Nova under tiden som frun tog de övriga två och körde till Eslöv. Där skulle nämligen äldsta dottern på bowlingkalas till två klasskompisar. Vi spenderade en hel del tid inne på Panduro. De har det så trevligt med en fin pysselhörna där man som högsensitiv kan tycka det är skönt att bara få sitta. Vilket både jag och dottern uppskattade högt. Vi var rätt trötta söndagskväll.

Vi har bokat biljetter till både mello och eurovision. Vi valde genrepen för att barnen ska orka med, ja, vi mammor också för den delen. Det känns väldigt roligt att göra det med barnen. Vi ska snart åka och titta på Dolly Style och Theoz med flickorna. Vi ska dessutom sova på hotell efteråt. Men det är en överraskning för barnen.

Julklappar är smått påbörjade och julpynt har börjat leta sig in i bussen. Om en vecka är det första advent. Några på campingen har gjort så fint med belysning runt deras boende. Det känns ändå mysigt att julen är på ingång. Man behöver myset nu för att kunna ta sig igenom den mörkaste årstiden. Vi har köpt ett roligt sällskapsspel som heter Kluster. Det är kraftiga magneter som man lägger ut på bordet. Sen gäller det att de inte smäller ihop. Det har vi börjat spela efter middagen och vi har faktiskt väldigt roligt. Jag är inte någon speltyp men detta passar oss väldigt bra. Idag avslutade vi middagen med ett spontandisco. Det trodde ni väl inte, att vi skulle kunna ha disco i bussen.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *