Human design, manifestor

Jag har upptäckt human design. Googla på det.

Det är någon som har delat in världens folk i olika grupper. Det är ganska mycket och jag har precis upptäckt det. Men oj, vad spännande. Jag är en Manifestor. Och att upptäcka det har hjälpt mig enormt mycket. Jag vet inte hur jag ska komma fram till mitt rätta jag efter år av självutplånande och anpassningar. Men nu vet jag hur jag egentligen ska vara. En manifestor är en ledare. Vi jobbar intensivt och sätter igång olika projekt men sen måste vi vila. Vi ska vara de som sätter igång projekt och om vi stannar hela projektets gång ska där finnas andra som gör jobbet. Vi är idékläckarna. Det förklarar ju varför jag sen många år får idéer på löpande band men det blir aldrig mer än så. Men jag har gjort vad många manifestors gör. Jag har anpassat mig och försökt försvinna i mängden för att vara omtyckt. Jag har blivit tystare med åren om vad jag tycker. Det är ett resultat ifrån mina destruktiva relationer. Där jag fick veta att jag inte var mycket värd av olika skäl. Där jag fick lära mig att vara tyst och att vila var ren lathet. Som tur är lever jag i en frisk relation nu där vi ger varandra möjlighet att växa. Min fru är min klippa, min själsfrände, mitt allt. Vi ser varandra och ger varandra stöd. Det tog tid för mig att vänja mig vid det och det är ju bara ett bevis på hur sjuka relationer jag har levt i. När man har levt i manipulativa och destruktiva relationer är man ofta väldigt skadad och har ett stort medberoende. Det tog lång tid för mig att se hur sjuk relation jag hade varit i. Manipulationen sker successivt och sociopater, psykopater och narcissister är otroligt skickliga på detta. De får dig att tro att det är ditt eget fel, att det är du som är problemet.

När jag träffade min fru och det gick upp för mig hur dåligt jag mådde brakade jag sönder och samman. Jag gick in i den berömda väggen. När man har kraschat kan man inte gå tillbaka. Man måste hitta ett nytt sätt att leva på. Det är det jag gör nu. Jag hittar mitt sätt på att vara den bästa jag som jag bara kan. För min familjs skull men framförallt för min skull. För att kunna hjälpa andra.

När jag läser om Manifestor så förstår jag mitt nomadbehov, mitt frihetsbehov och min spontanitet. Jag förstår också mitt behov av att få återhämtning. Jag känner mig upprymd och nyfiken. Nyfiken på var detta kan leda mig.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *