Regnbågsdockor och önskeägg

Som jag har berättat brinner jag för barn som behöver extra stöd. De barnen som kanske är tysta i barngruppen, de barnen som lär sig att anpassa sig, de barnen som blir utsatta av vuxna eller blir utsatta av jämnåriga. I många år har jag försökt hitta ett sätt att hjälpa de barnen. Nu har jag hittat hem i mina regnbågsdockor och önskeägg. Jag är ju hantverksnörd och kan därigenom få utlopp för min kreativa sida genom att skapa hantverk och sälja för att kunna skapa fler dockor, ägg och böcker. Jag vill skapa magi för alla barn och berätta för dem att de är fantastiska och unika genom att bara finnas på vår jord. Genom att väcka deras fantasi ger jag de hopp och tro på att det finns mer och att det finns godhet.

Du är säkert som jag och vill hjälpa barn som behöver det men vet inte var du ska börja. Du kanske har varit ett av de barnen eller så har du själv barn. Oavsett har du ett stort hjärta och vill sprida hopp till vår framtid. Om du handlar av mig så vet du att barnen får hjälp och du får följa med hela vägen om du vill. Du har olika val när du handlar av mig. Antingen så handlar du en produkt av mig, handgjord från början till slut, eller så kan du välja att donera och då skänker jag regnbågsdockor, önskeägg eller böcker för motsvarande summa. Om du väljer att köpa en regnbågsdocka eller ett önskeägg av mig skänker jag motsvarande till kvinnojourer.

Du kan följa med på mitt intagramskonto som du hittar länk till på vår hemsida. www.frejas.net Där har jag mina produkter till försäljning och jag visar vad som händer i företaget. Vad som händer inom bokvärlden kan du se på mitt andra konto som är; @solskriver

Detta är en enormt spännande resa och jag är så tacksam för att du följer med mig på den. Tillsammans kan vi ändra ett barns framtid och få sprida ljus och hopp.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *