Fredagsmys

Då var det fredag igen. Ibland känns det som veckorna bara springer iväg. Denna veckan började med inbrott, det har fortsatt med tokigheter och det slutade med att min telefon fick dödstöten när dottern råkade välta ner den från köksbordet. Som tur var fick jag låna en begagnad av min bonusmamma och idag har vi varit i stan för att koppla på Bank ID. Men det fungerade inte så nu har jag fått en bankdosa. Suck. Det innebär att det finns en del tjänster jag inte kommer in i. Men detta är ju bara tillfälligt. Det får givetvis bli en ny telefon. Vi lever ju i ett sådant samhälle där en telefon krävs. Jag kan ju inte ens anmäla mina barn sjuka på skolan utan att ha Bank ID på telefonen. Idag är det fredag och det är en speciell känsla tycker jag. Då är det extra mys, ofta poppar vi popcorn och sen myser vi med de äldre barnen framför tv efter att ha ätit den traditionella tacosen.

Fredagsdikten;

Solens strålar!

Ljuset sprider sig in i hjärtats innersta vrå. Det tinglar och tanglar, fnissar och tasslar av regnbågens strålande färger. Bubblor skrattar, bubblor flyger, bubblor snubblar, bubblor fyller min kropp. Jag låter min inre sol lysa och den visar vägen. Tacksamt springer jag mot skatten och äntligen är jag där. Är du med mig?

Jag går med Frid!/Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *