Tisdag 25/6 2019

Detta skulle vara vår stora stranddag! Men jag ville så gärna kolla in byn, Göhren. Det blev bestämt att vi skulle ta en runda till Göhren på fm och seeen stranden. Vi åkte med en sorts hiss/linbana på räls. Göhren ligger väldigt högt så det är en kraftig uppförsbacke från campingen. Då finns den här banan att åka på. Barnen tyckte det var spännande och det var smidigt att slippa släpa vagnen upp för backen.

Fast vi är ju på semester så vi tog det lugnt på morgonen så det fick bli lunch i Göhren. Men vi hittade ett väldigt trevligt ställe med barnvänligt käk. Man måste räkna med att nästan inget ställe tar kort så ta med kontanter.

Givetvis måste man handla souvenirer. Varg valde en buff och en plånbok. Saga valde en plånbok och Flisan ett gosedjur och en boll. Sigrid köpte vi en t-shirt till med ångloket på. Vi köpte ett strandstaket till oss som visade sig vara guld värt på den blåsiga stranden.

Det var väldigt vackert i Göhren.

Klockan hann att bli nästan 15 innan vi kom fram till stranden. Nu ligger vi här och har ätit glass, barnen leker och några av oss har badat..

Här ser ni tält och vindskydd som vi har inhandlat.

Tältet var tänkt som skydd till Sigrid men jag tror att Frid hade mest glädje av det. 🙂

Imorgon ska vi åka hem och det känns sorgligt. Vi har trivts väldigt bra här.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *