Söndag 23/6 och måndag 24/6 2019

Igår var det söndag och vi bestämde oss för att bara bli på campingen. Det slutade med att vi gick till stranden. Vi var där en stund på fm och sen gick vi dit på em.

Jag älskar att vara på stranden. Har fina barndomsminnen från stranden. Vi bodde nära havet och vi var där även på de kallare årstiderna. Då gick vi promenader på stranden och plockade musslor. Jag åker gärna dit relativt tidigt och har packat mat för hela dagen. Barnen brukar ha fullt upp från början till slut. De leker och leker. Havet är läkande och sanden är magisk på många sätt. Den är underbar att gå i och att sitta/ligga på men kan vara alldeles magisk på att finnas överallt som på smörgåsar, i drickan osv…

Idag firar jag och Frid 2 årig bröllopsdag.

Vi valde att åka till en dinosaurie park här på ön. Det var en sevärd utflykt. Det var nog 30 grader så det var lite ansträngande men vi hade alla roligt. Fast Sigrid tyckte dinosaurierna var i läskigaste laget.

Vi avslutade dagen med att gå ner till stranden och titta på havet som stormade.

Godnatt.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *