Onsdag 26/6 2019, hemfärd

Jaha, även denna underbara resan fick ett slut. Det är ju alltid skönt att komma hem men visst känns det tråkigt att behöva åka ifrån detta. Vi har verkligen förälskat oss i Rügen och det var absolut inte sista gången vi var där.

Sitter här på färjan, de stora barnen leker och Sigrid sover.

Vad kunde vi ha gjort annorlunda? Inget. Däremot har vi haft en fantastisk tur med vädret. Det har ju underlättat allt vad camping heter. Hade det regnat så hade vi genast fått problem. Det fanns nämligen inget servicehus med kök. Vilket vi tycker är väldigt konstigt. Men vi tänker ju ha husvagn till nästa år och då klarar vi ju regn betydligt bättre. Då sitter vi ju i förtältet och äter.

En annan trist sak var alla katter de hade där. De har kissat ner våra tält och strömkopplingar. Känns ju inte särskilt fräscht. Sen var det sand där vi tältade. Svart sand som lade sig som ett filter över våra grejer.

Annars var det ett väldigt mysigt ställe. Toaletter och duschar var alldeles nya och fina.

Nu var vi ju där precis i övergången mellan lågsäsong/högsäsong. Högsäsongen började i måndags och det märktes. Då blev det livligare och från att ha varit tipp topp i diskrum och på toaletter så hann de inte riktigt med städningen längre.

Vi fick nya vänner och blev inspirerade att lära oss tyska. Frid kan ju tyska så nu får hon lära oss.

Rügen, vi ses igen inom en snar framtid!!

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *