Obs, läs detta först innan du läser om Rügen.

Av någon anledning blev det fel ordning på de två första inläggen från vår resa till Rügen. Läs torsdag, Rügen först och sen torsdag, forts. När vi kom hem sprang jag raka vägen till vår köksträdgård och vårt tunnelväxthus! Som det hade växt! Fullt med jordgubbar i vårt land, majrovor stora som tennisbollar, dotterns solros hade växt och blommor och grönt prunkande i rabatterna.

Tyvärr tog ju sommaren slut nu. 15 grader och full storm. Dörren i vårt tunnelväxthus har blåst in och går inte att öppna. Luckorna har lossnat från sina haspar och står och slår. Vi måste ju ha öppet annars kommer växterna där inne att börja koka.Det verkar ju inte som stormen ska avta. Det kommer regn också men det är bara välkommet. Tycker bara att det är så trist att temperaturen måste sjunka så mycket bara för att det regnar.Vi håller tummarna för att sommaren kommer tillbaka. Sommarlov innebär också att underhålla barnen. När sonens skärmtid tog slut föreslog jag olika alternativ och då valde han att baka. Han gjorde sina favoriter. Chokladmuffins.

Jag går med Frid. /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *