Nyårsförberedelser

Idag har Frid varit på ett uppdrag hela dagen. Hon har fotat ett dop med tvillingar. Varg fick följa med som assistent. Det gick väldigt bra. Han hade fått mycket beröm!

Imorgon är det ju nyår. Fast nu är ju klockan 00.22 så rent tekniskt är det ju idag.

Vår vätte Maxx är här inatt och har hängt upp serpentiner i taklampan och en girland över hela köksbordet ut i hallen. Han har dessutom lämnat lite maskerad grejer till barnen. Som kungakronor, strassdiadem i äkta plast och dylika ting.

Jag har gjort en vegansk cheesecake. Den blir nog väldigt god. Smakade på smeten och det verkar lovande. Halva är med mango och halva med hallon. Den är dekorerad med björnbär från trädgården.

Sen har jag även gjort marshmallows med en polkagrisstång i mitten. Doppad i choklad och sen i strössel. Ska ta bilder imorgon.

Detta ska då intagas på vårt nyårsfirande. Fast marshmallowsgodiset är till barnen och vårt sällskap. Jag och Frid är ju vegetarianer och marshmallows innehåller ju gelatin som är ifrån djurdelar. Men det var kul att göra dem.

Jag och Frid har även funderat på att göra någon ceremoni med barnen imorgon på dagen. En nyårsceremoni. Vi får väl se. Vi har fått sålt vår soffa och den hämtas imorgon så vi får se vad vi hinner. Frid har ju en del jobb nu med att färdigställa alla foto hon tog idag.

Nu är kl 00.33 och det är dags för mig att sova.

Nytt år, nya möjligheter!

Välkommen 2019!

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *