Röjning och tjejträff

Denna helgen har gått i röjningens tecken. Det känns som om det är vår melodi nuförtiden. I fredags började vi ju som sagt med att röja i frisyren och både jag och Frid blev korthåriga. Sen fortsatte vi med flickornas rum. De har önskat sig nya sängar. Flisan ville ha en loftsäng med skrivbord under och Saga vill ha en låg ”vanlig” säng. Så här såg deras sängar ut;

Flisans är svart och Sagas är vit. Men nu ville de alltså ha något annat. Av en händelse ser jag ett inlägg på FB där vänner till oss ska sälja en sån hög säng med skrivbord under som Flisan vill ha. Sagt och gjort, vi köper den. Saga ska också få en ny säng men just nu sover hon i vår extrasäng. Men hon fick in sitt nya skrivbord och tillhörande stol som hon har fått av mormor och morfar.

Vi hade lite tjejträff i helgen. Jag som älskar dukning körde hårt på hösttema. Det blev en väldigt trevlig kväll som vi gärna gör om snart igen.

Röjningen fortsatte. Vi blev äntligen färdiga med att ta bort alla 70-tals växterna som stod ända uppe på huset.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *