Sol, frost och frisören

Magisk morgon med frost och fantastiskt ljus. Då måste man ju fota. Frid, fotografen, tog några amazing foto..

Vi hade frisörbesök inbokat idag.

Både jag och Frid blev kortklippta. Märkligt nog kändes ganska befriande och upplyftande att bli av med håret. Vi var hos en lokal frisör. De har det så mysigt inrett. Det är ett rum där man bokar tider och som är även affär med en massa roliga och ovanliga prytlar. Sen är där ett rum som de klipper i och sen har de även ett rum för massage. Vi fick fika i halvlek. Det är alltid hembakat och det är olika varje gång. Lite vad de hinner med. Idag fick vi päronkompott, torkade äppleringar och en kolakaka. Kaffe till detta. Serverat så där med en genuin myskänsla med fina porslinskoppar och en gammal kaffekanna.

Det kändes som vi var på spa. Vi blev så ompysslade och det kändes bara lyxigt hela vägen. Personalen är bara så goa och härliga.

Före;

Efter;

Före;

Efter;

Fotograferingen fortsatte efteråt med vår vackra natur, klädd i höstens färger, som bakgrund. De bilderna får Frid själv lägga upp. Hon vill jobba lite med dem först.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *