VaniMeli, finbesök och varm choklad

Jag funderar på att köra ett 100 maraton. Dvs blogga ett blogginlägg varje dag i hundra dagar… Eller kanske det magiska talet; 40, dagar. Jag fastade i våras i 40 dagar. Min fasta innebar att inte vara inne överhuvudtaget på Facebook. Jag klarade det. Det var väldigt intressant att observera sig själv. Hur mycket tid jag fick över till annat. Funderar på att göra om det.

Men nu var det ju ingen fasta utan ett jämnt flöde av bloggande.

Jag har följt en fullmånemeditation med Karina Ladet idag på FB. (Sånt är ju trist att missa när man fastar från FB) Det var en väldigt kraftfull meditation och vi fick veta att det är en bra tid att sätta igång projekt. Så det var då jag började fundera på den här idén. Det blir ju en bra skjuts att komma igång på allvar med dels bloggen men även sådant jag vill blogga om. Jag har ju mina syprojekt, mitt skapande i köket, hantverksprojekt, trädgårdsprojekt… Ja, ni ser ju, listan kan bli lång.

Så vad säger ni? Vill ni se blogginlägg varje dag i…40?…. 100?… dagar?

Med tanke på att Frid är fotograf så får ju våra barn växa upp som modeller. Sigrid fick ställa upp som modell för ett samarbete med VaniMeli. De har fantastiska produkter som jag verkligen kan stå för. De hade precis en tävling som hade temat ”Röda äpplen”. Detta var vårt bidrag;

Vi vann dock inte men vi tycker ändå att vår bild var bäst! ??❤️

Detta är en produktbild där vi visar upp dockan som är gjord i naturgummi och målad med giftfria och ätbara färger. Den är redan en stor favorit hos dottern. Den vackra och helt ljuvligt mjuka filten är gjord av lyocell. Lyocell är ett organiskt material som framställs av cellulosa. Med andra ord ett miljövänligt alternativ. ;

Idag har bonusmormor, moster och lillkusinen varit här och hälsat på. Det blev givetvis kusinfoto.

Nu har jag avslutat kvällen med lite varm choklad. Eftersom varken jag eller Frid tåler mjölk så är den gjord på soyamjölk, sk kaffemjölk. Vi brukar dricka kaffemjölken som är gjord på havre men den var slut i affären. Så det fick bli soya. Kaffemjölken har vi till kaffet, ska vi dricka mjölk eller äta musli med mjölk så använder vi mandelmjölk. Men jag valde kaffemjölken eftersom den är lite krämigare. Sen adderade jag lite kakao, 85% choklad och en klick honung. Mums!

Måste visa himmelen som var så dramatisk ikväll. Jag missade fota när den var som vackrast men här kommer den iallafall. Även en bild på flygande gäss som valde att passera när jag ändå fotade..

Det har varit en härlig dag med sol och mysigt besök.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *