Smörgåskrasse

Tyvärr har smörgåskrassen möglat. Blev för varmt i fönstret och för tätt under plasten tror jag..

Men jag ger mig inte.

Nu provar vi en krasse-igelkott. Det är en igelkott i keramik som man odlar rakt på. Först fyllde man ”skålen” med vatten i en halvtimme. Samtidigt låg krassefröna i blöt i en halvtimme. Sen av med vattnet och i med krassevattnet.

Nu håller vi tummarna för bättre resultat.

Prydnadsgräset har börjat växa.

Tandpetarna har jag i för att inte plastfolien ska ligga på gräset.

Tomater, paprika, physalis och aubergine håller på att växa ur fönsterkarmen men det är ju vinter utomhus med ca 5 plus på dagen och minus på nätterna så jag kan inte flytta ut dem i uterummet. Hoppas verkligen på en svängning nu och att vårvärmen kommer tillbaka.

Så avslutar vi med en bild på smoothien vi gjorde häromdagen.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *