Ishall och nu börjar Viking 2019

I fredags åkte vi till svärföräldrarna och umgicks. Vi sov där till igår (lördag).

Sonen körde cross från morgon till eftermiddag.

Sen bar det av till ishallen.

Frid och barnen körde medans jag och Sigrid var hejarklacken som peppade vid fall och gratulerade till ännu ett felfritt varv.

Både vi och barnen njöt i fulla drag. Det är en sån glädje att se barnen ha roligt.

Lika kul som det var att åka lika spännande var det att se ismaskinen.

Sigrid sov en bra stund i selen och vaknade i lagom tid för hemfärd.

Lite suddig bild men det var full fart.

Jag satt i bilen häromdagen och lyssnade på dessa godingar.

Det har ju inte varit så mycket vikingsnack på den här bloggen på sistone. Det har ju en naturlig förklaring. Efter vår sista marknad i mitten av september är man ganska trött och nöjd med att få boa in sig för vintern. Men nu kommer längtan och planeringen för viking 2019.

Ett nytt tält är ett måste. Ja, vi ska ha kvar vårt gamla men vi måste ha ett till. Vi har växt ur vårt lilla extratält. Vi ska sova i vårt gamla men vi behöver ett att ha vår mat och kläder i. Plus ett tak att vara under vid stark sol eller regn.

Att vara viking med eller utan barn är en stor skillnad. Det kräver så mycket mer med barn. De behöver mat på ett annat sätt och även kläder men också utrymme. Regnar det en hel helg som vi är iväg så måste det finnas utrymme för lek och rörelse.

Sen möter vi viking 2019 på ett nytt sätt som ingen i denna familjen gjort. Vi ska ha med en 1-åring.

Så det krävs lite nya kläder till Sigrid. Sen ska vi kolla över de andra barnens kläder. Jag behöver fler nålbundna strumpor. Fast de gör jag med ”falsk nålbindning”. Man virkar dem i en teknik som till utseendet liknar nålbindning. Men de blir mer stretchiga och går fortare att göra.

Så nu startar Viking 2019! Woohoo!

Önskar er en härlig söndag!

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *