Vi är på gång!

Jag gör fortfarande yoga varje morgon. Jag fortsätter med meditationer med Karina Ladet och det andliga arbetet. Det sker mycket i kroppen och i livet och jag försöker hänga på samtidigt som jag andas, håller mig jordad och litar på processen.

Vi är på gång med Marie Kondos metod.

Det känns som det händer mycket bra saker.

Sara Bäckmo inspirerar och glädjer. Det är dags att plantera tomatfrön men det fanns ingen försäljning av frön i butiken än. Men än så länge är det ingen ko på isen.

Det känns som 2019 har mycket gott att leverera.

Många tankar snurrar runt. Vad är det bästa för barnen? Det är alltid högsta prioritet för oss. Trygghet, närvaro och kärlek är våra ledord.

Att lita på den egna känslan. Det blir lättare och lättare. Från att ha varit i destruktiva förhållande är jag nu i en trygg, stöttande och kärleksfull relation. Det ger utrymme att få vara mig själv och att lita på mig själv. Men det har tagit tid att komma dit.

Imorgon ska vi åka skridskor med barnen. Ett härligt barndomsminne som jag vill ge vidare. Tyvärr är det sällan man kan åka i naturen. Vi hade en liten sjö i närheten när jag var barn som vi ganska ofta kunde åka på.

Nu hoppas jag bara att den här influensa-känslan som står i kroppen tar sitt förnuft till fånga och försvinner.

Kram på er alla och glöm inte att krama de som står er nära.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *