Jullov

Nu har barnen jullov och även vi. Så bloggen är lite tyst just för tillfället. Tänker att du kanske också har jullov och kanske är upptagen med släktbesök och dylikt. Sen tänkte jag att det är kanske just nu i all julledighet som du faktiskt har tid att läsa bloggar och lyssna på poddar.

Så bloggen får nog komma till liv iallafall. Även om det råkar vara jullov.

Sen måste jag få ut ord ur mitt system. Det liksom bara bubblar av mig ibland. Även om jag skriver på böcker så är det befriande att skriva här. I böckerna har jag ju en berättelse att följa men här kan orden få springa fritt.

Just nu så har jag en hjord av galopperande ord som bara vill springa och sprida glädje, funderingar och tankar.

Jag har inget tema vad bloggen under jullovet ska handla om. Kanske får det bli ett spontant tema. Ska fundera. Det är ju snart nyår. Kanske ska temat vara lite nyårsinspirerat..

På nyår har vi som tradition att skjuta raketer. Hur tänker du kring det? Jag tycker det är vackert med raketer men avskyr allt som smäller. De nyår vi har kunnat skicka upp en sån där ballong är bäst. Det är så vackert och symboliskt.

Det var lite tankar så här en fredagskväll.

Kram på dig.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *