Slime, Pinchos och kärlek!

Slime… Jag säger bara… Det är ju det senaste som ungar experimenterar med. Det blandas med linsvätska och gud vet vad. Flisan fick en sats i present som man skulle tillverka slime av. Jippi! Tack för det! ?

Det var två olika pulver som skulle blandas i kokt, svalnat vatten. Pulvret fick INTE inandas… ? Så jag stod och rörde ihop denna kemi. Barnen stod på behörigt avstånd. Det skulle blandas 3 olika färger. Pulvret skulle hällas i med stor försiktighet för att inte klumpas. När det äntligen hade rörts i skulle man röra i ytterligare 10 minuter. Men då satte jag flickorna på vars en färg och jag tog den 3:e.

Sen skulle det stå och vila i 30 minuter. Första leken med slimet gick så där. Det satte sig över varenda del på fingrar och händer. Vi fick torka av det med papper. Men man skulle förvara det i frysen så vi håller tummarna för att det bättrar på sig efter frysningen.

På kvällen åkte vi och åt på Pinchos. Det var en födelsedagspresent till Flisan. Det är verkligen så mysigt där. Inredningen är magisk. Maten är fantastiskt god. Tyvärr upplevde vi att priserna hade gått upp. Men att lyxa till det nån gång när vi fyller år kan man ju göra. Bilderna jag tog blev inte så bra men här är några iallafall.

Alkoholfri mojito. Ljuvlig!!

Svamprisotto som jag beställer varje gång. Fantastisk!

De har underbart goda pommes som är gjorda på sötpotatis. Men barnen föredrar de traditionella.

Jag avslutade med en gudomlig chokladmousse med karamelliserade popcorn och cappuccino.

Dagen avslutades med en brasa i spisen. Grannarna har haft inbrottsförsök ikväll när vi var på Pinchos så det blev en meditation framför brasan där vi skickade ut ljus, kärlek och lugn. Var rädda om era nära och kära och krama om de du har nära.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *