Karina Ladet, soffa till salu och änglakör.

Hahaha.. jag gick in här på bloggen för att titta på Frids bilder och får då se att rubriken på inlägget jag hade gjort var lite fel. Det stod ”Bevismaterial och plockmat”. ???

Jag hade skrivit ”Bebismat och plockmat”. Telefonen hade ändrat texten utan att jag lade märke till det. Jag bloggar gärna från telefonen. Tycker det är smidigast. Den har jag ju alltid med mig.

Det var ju fullmåne för några dagar sen. Gjorde då en meditation med Karina Ladet. Kan varmt rekommendera henne. Hon är ren kärlek! Hennes meditationer är fulla med power. Hon hade en vecka där man mediterade ca 10 min varje dag. Jag säger bara; halleluja! Det var grejer! Just under meditationen hände det inte jättemycket. Jag hängde med i den men tyckte inte att jag fick upp något speciellt. Men i efterhand ser jag allt som hänt! Wow! Kommer inte berätta mer just nu men har ett par saker på gång.

Karinas hemsida är:

www.karinaladet.com

Karina är från Sverige men bor i Frankrike med sin man (fransman) och sina barn. Jag kommer inte ens ihåg hur vi fick kontakt men vi har några år bakom oss nu. Vi har dock aldrig träffats i verkligheten.

Vi ska sälja vår soffa. Någon som är intresserad? Vi ändrade ju om i vårt vardagsrum och fick denna soffan över. Men tyckte vi fick till det bra genom att sätta den i uterummet. Meeen nu har jag andra planer för uterummet och soffan måste säljas. Lite synd eftersom det är en bra soffa och dessutom en bäddsoffa. Det är en Ikea-soffa som inte säljs i denna färgen längre.

Hörde alla änglakören imorse? Det var när sonen ringde hem och ber oss komma med gympaväskan som han hade glömt. Han hade inte kommit på bussen än. Men det var bara några minuter tills bussen skulle komma. Jag slängde på mig kläder ( flickorna har studiedag och därför var jag inte påklädd) och for ut i garaget. För vi städade ju garaget så bilen står där inne! Det var då änglakören började sjunga. För jag behövde inte skrapa rutorna! Woohoo!!! Hallelujah!!! Det är ju plusgrader inne i garaget trots 7 minusgrader utomhus! Det gjorde att jag hann bort till busshållplatsen med väskan OCH sonen hann med i tid! Yeah!! High five!

Idag har flickorna som sagt studiedag. Så vi ska nog blanda ihop deras slime som Flisan fick i present av sina kusiner.

Just nu sover Sigrid på mig i sjalen. Med sin VaniMelifilt nära. Mys..

Önskar er en härlig tisdag.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *