Förrådsröjning och lätt lunch.

Klockan är mycket och jag behöver sova men ett litet blogginlägg vill jag gärna göra.

Koftorna jag gjorde om till västar ska ju kantas och jag försöker hitta de små stunderna när jag kan ta ett par stygn. Det får ta den tid det tar.

Imorse när alla hade flytt frukostbordet satt jag kvar och fortsatte fålla den rosa koftan.

Det har varit grått och mulet idag men vi tog oss ut med intentionen att röja förrådet. Barnen och en kompis till dem tog sina cyklar och drog till lekplatsen.

Fantastiskt nog blev förrådet färdigt. Helt underbart! Vilken lycka att i lätthet hitta allt som behövs när odlingssäsongen drar igång. Vi missade att fota hur det såg ut när vi var färdiga men ni ser ju en del av röran som uppstod när vi tömde förrådet.

Sigrid sov gott i sjalen. ❤️

Vi var så gott som färdiga när det började duggregna. Men till lunch var vi färdiga.

Lunchen blev tillagad av mig och lillkocken; Flisan.

Vi gjorde en variant på ”Parisare”. Vi stekte mackor i smör och lade stekta ägg ovanpå. Även lite stekt svamp till den som ville ha. I vanliga ”Parisare” har man ju en färsbiff men vi är ju vegetarianer så vi hoppade över biffen.

Det blev väldigt uppskattat och är en smidig lunch på helgen. På kvällen åt vi tacos. Vi brukar ju äta det på fredagar (inte särskilt originellt men barnen älskar rutiner och vi alla gillar tacos) men i fredags beställde vi ju mat..

Imorgon är det måndag igen. Då tar vi nya tag. Det har varit en härlig helg med mycket positiva energier. Vi fortsätter i den växande månens kraft.

Jag håller ju på med en bok men det har kommit nya idéer jag nog kommer att arbeta parallellt med. Vi får se, spännande är det iallafall.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *