Tänder och solsken

Lilla Sigrid har fyllt 5 månader och fått sina första gaddar. Vilket har fört med sig en del oro. Hon vill bli buren och vara nära hela tiden. Dessutom tar hon bara powernaps. Det är bara att gilla läget att man inte får gjort ett enda dyft. Trösten är ju att allt sånt går över. Är det något vi har lärt oss av de andra 3 så är det just att inget är beständigt. På gott och ont.

Idag har det varit ett alldeles underbart… Är det höst? Nä, det är väl vinter nu?… Det har iallafall varit ett alldeles underbart väder. Sol och 13 grader. Dessutom var det disigt imorse vilket gav ett alldeles fantastiskt ljus under dagen. Tyvärr fångade vi inte det på bild. Men jag tog bild på träd i solskenet.

Det är som ett guldregn! Alldeles magiskt!

Jag går med Frid! / Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *