Fredagsmys med het chokladdryck

Igår var mormor och hälsade på. Det blev hembakat och en liten utflykt. Myyys!

Idag har vi jobbat men ändå haft fredagsmys. Äpplekaka och het chokladdryck. Den heta chokladdrycken är upphettad kaffemjölk (havredryck för kaffe) med kakao, kardemumma, kanel och honung. Toppad med chili. Mums!

Gav mig även på att rensa nyponen som har legat och väntat. Önskar dock att jag hade tagit itu med dem färska. De var lite väl torra och sega nu. Men så är det ibland. En sak i taget..

Nu ska de ligga på tork och sen malas för att strö över müsli tex.. nyttigt som sjutton.

Har även satt en väv som jag ska väva med yllegarn i. Varpen är i bomull. Man tager vad man haver.. Nu är detta en liten bildväv men det var många år sedan jag vävde. Längtar tills vi kan få upp vår stora väv. DET kommer att bli en utmaning.

Trevlig fredag på er alla!

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *