Skånes djurpark och plåtmat!

Då fick det bli säsongens sista tur till Skånes djurpark. Vi har haft säsongskort här i år med och är väldigt nöjda.

Detta är ju verkligen min humor! Speciellt roligt är det sista; Ingen sten.. hahaha.. jag dööör! Hahaha..

Eller det här;

Där ju den osynliga osten roligast!

Jag vet, låg humor, men jag gillar det!

Vi avslutade rundan med glass och grillade marshmallows!

Vackra pumpor fanns det gott om!

När vi kom hem fick det bli plåtmat! Plåtmat gillar jag skarpt. Det är mat som tillreds i en braspanna. Denna gången blev det potatis (barnens favorit), äpple, squash, aubergine, morötter och svamp. Salt och olivolja på. In i ugnen på 200 grader. Det tog nästan en timme innan allt var mjukt. Serveras med färska tomater och olika såser. Mums!

Ha en skön kväll!

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *