Döden och lyckan!

Döden. Den kommer oavsett vi vill eller ej.

Ibland drabbar den nära anhöriga och ibland bekantas bekanta. Det är jobbiga känslor som berör alla.

När döden kommer, om den så bara gör sig påmind med tex en svår sjukdom så får vi nya sätt att tänka på. Vi tar inte allt för givet längre. Vi börjar uppskatta de små sakerna. Vi blir kanske irriterade på folk som klagar på irrelevanta grejer. Helt plötsligt stannar livet upp och du börjar se saker som du sprang förbi i all hast.

Det är alltid bra att följa sitt hjärta och inte skjuta upp saker till framtiden. Vi vet ju faktiskt inte hur framtiden kommer att bli. Krama dina nära och kära. Berätta för dem vad de betyder för dig. Ta en promenad i skogen och titta på träden, blommorna och kanske en snigel. Andas! Ta en fika med en vän som du aldrig har tid att träffa längre. Njut av en soluppgång eller kanske en solnedgång. Fundera på vad du kan göra för att världen ska bli en bättre plats!

Tacka! Kom ihåg att tacka för allt underbart du har i ditt liv. Kan du inte komma på nåt så börja tacka för att du kan andas, för att ditt hjärta slår..

Börja tacka från djupet av ditt hjärta och du gör skillnad. Du kommer att dra till dig mer positiva händelser i ditt liv genom att visa tacksamhet för det du redan har. Fokusera på de lyckliga stunderna i ditt liv.

Vänta inte med dessa enkla verktyg tills det är försent. Börja idag. För om det blir en svår sjukdom eller till och med döden för någon i din närhet så vet du att du har levt till 100%.

Sprid de positiva ringar på vattnet och ångra hellre saker du gjorde än sakerna som aldrig blev gjorda!

Sök lyckan! Eländet kommer av sig själv!

Foto på barnen som fikar på en lekplats i närheten! Våra guldklimpar som vi tackar varje dag för!

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *