Ishall, skridskoåkning och sommartid

Det har inte blivit nya krukor för tomaterna. Vi tog barnen till ishallen istället.

De har sådana plastfigurer som man kan hålla i om man har svårt med balansen och/eller är nybörjare. Det var väldigt bra för mig att ta två rundor med en sådan. Jag har inte samma stabilitet i kroppen som förr. Men efter ett tag kom jag igång. Tyvärr så tog det lite väl hårt på kroppen så jag har fått lida resten av dagen. Men kul hade vi.

Man kan köra varandra på de här plastfigurerna också.När det var en timme kvar så hade alla lämnat och det var bara vi kvar. Jag har aldrig varit ”själv” kvar i ishallen. Barnen tyckte det var väldigt spännande!

Imorgon är det en ny vecka och nu har vi sommartid.De kommer förmodligen avskaffa den här proceduren med att ändra klockan varje höst och vår. Tack gode gud!!! Jag har aldrig förstått denna ändring och mår fruktansvärt dåligt av den. Det tar tid för barnen att komma in i den nya tiden och jag kan bara tänka hur jobbigt det är för djuren. Nä, avskaffa den NU!! Men som alltid när det är sådana beslut så ”måste” det ju malas i kvarnarna och jag kan lova att det måste folkomröstas också.. suck..

Ha en härlig vecka!

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *