Fullmåne, stjärnor och basilika!

Då har det varit fullmåne. Hur påverkas du av fullmåne? Många får problem med sömnen. Inte jag, jag sover som en stock som alltid. Men jag har definitivt en koppling till månen. Upp tills jag kom ur tonåren så tyckte jag att fullmånen var läskig. Den är ju oftast visad i otäcka filmscener. Men så åkte jag som aupair till Italien. Med en enorm hemlängtan fick jag helt plötsligt en kärlek för månen. Den blev liksom en hemsymbol för mig. Den fanns ju synlig hemma i Sverige också. Precis som mina älskade stjärnor. Min högsta önskan när jag var liten var ett teleskop att titta på stjärnorna i. Mamma ville köpa ett till mig men de som man faktiskt kan titta på stjärnorna med kostar en förmögenhet.

Nu går jag dessutom ytterligare en meditationskurs för Karina Ladet som handlar om att ta kontakt med stjärnorna. Mycket power och kärlek! Så på sätt och vis har jag ändå fått mina stjärnor..

Fast om vi nu ska vara ärliga så är de viktigaste stjärnorna i mitt liv mina underbara barn och min fantastiska fru. De lyser upp min tillvaro. De är min stora lycka.

Häromdagen blev jag så sugen på spaghetti så det fick bli det till lunch. Med hackad tomat och lite svartpeppar på toppen. Men det bästa av allt; basilika!! Vår egen hemodlade basilika! Jag säger bara; oh, my, God!!

Då håller jag tummarna för fint väder imorgon så jag kan så lite fröer ute. De har pratat om vårvärme men tyvärr även stormar så vi får väl se.

Nu ska jag beställa hem lite varp så jag kan komma igång att väva innan vikingsäsongen drar igång. Längtar.. både efter vävning och vikingsäsong..

Ska gå en vävkurs i april. Det ser jag framemot.

Vårt konmariande tog ju en liten paus men nästa steg är papper.. får se när vi drar igång med det..

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *