Ägg i trä, restfest och snöfall.

Jag hade sett ett ägg i trä som man ska använda när man lagar kläder. Så underbart! Kollade med svärfar om han skulle kunna svarva ett till mig. Har inte hört mer så jag tänkte att han kanske ger mig ett i julklapp. För ett par veckor sedan kom han med det och 3 till!!!!!!! ?

Idag blev det invigning. Lagade ett hål på ett par tights och det var superbra! Sen är de ju fantastiskt vackra!!

Slängde ihop rester till lunch. Hade överblivna makaroner och uppskurna tomater. Hällde först grädde (havregrädde) i botten på formen. Slog i makaronerna och lade på tomaterna. Smulade fetaost över och till sist ringlade jag olivolja och peppar på toppen. In i ugnen tills det hade bubblat en stund. Det blev så makalöst gott!

Imorgon kommer barnen mötas av snöfall i vardagsrummet. Jag såg ett tips på FB där de hade hängt tygtrasor i taket och sen körde de snöfall på kanonen. Ett annat inlägg hade de en Nisse som busigt hade hängt toapapper i taket. Så vi kombinerade dessa två. Toapapper i taket och snöfall på kanonen. Då blir det så här magiskt;

Vår Maxx har badat inatt och ger barnen vars en badbomb att leka med i väntan på den riktiga snön.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *