Cross och Italienskt!

Vi har haft en glasburk på vårt bord som står i trädgården. Det stod några kvistar Kärleksört i den. Den har frusit i sönder när det var 10 minus för nån vecka sen. Var tvungen att ta en bild på botten. Det ser ut som den bara har fallit i bitar.

Varg har fått en tidig julklapp. En cross. Han tror fortfarande inte att det är sant..

Han har fått provköra den. Lyckan är total.

Frid är ju inte direkt jätteledsen över att sonen gillar fordon på två hjul. ?

Vår middag bestod av pasta och pastasås. Det var en rätt som jag lärde mig när jag jobbade i Italien.

Pastasåsen kan man göra på färska tomater eller krossade tomater. Olivolja, vitlök och en klick honung. Salt och peppar. Men min bästa vän sen rätt många år nu lärde mig att blanda i linser eller kikärtor, vilket man har hemma. Perfekt! Då får man proteinet också! ?

Persilja på toppen blir väldigt svenskt men det är bra med järn. Annars är ju basilika en klassiker.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *