Återvinning, lastpallar, klänning och fyllda champinjoner.

Då får vi in bilen i garaget efter gårdagens städning. Känns väldigt bra inför vinterns kyla. Vi fick ju ihop en del som skulle till återvinningen. Så det fick bli en runda dit idag. Alltid skönt att bli av med skräp. Vi hade även lite som vi skulle skänka.

Sen åkte vi till Frids jobb och fyllde bilen med lastpallar. Lastpallar som vi ska bygga av här hemma. Har kollat lite på Pinterest för inspiration. Åh, vad jag vill bygga mycket! ?

Vi tog en fika innan vi körde hem.

Vi undviker ju gärna socker men ibland gör vi undantag.

I bilen lyckades jag komma en bra bit på koftan. Nu ska det bara dit knappar och knapphål sen är jag färdig.

Det är ju lördag och då är det kul med klänning. Jag hade ju gärna gått i klänning varje dag men jag har typ 2-3 klänningar som jag trivs i, så än så länge måste jag använda annat också. Men här är en jag stortrivs i.

Lördagsmiddag blev fyllda champinjoner och lax. Gröp ur foten på champinjonen och hacka ner den, stek med hackad vitlök och hackad tomat. Krydda med örtsalt och peppar. Lägg tillbaka det i champinjonen. Lägg på fetaost och ringla olivolja över och in i ugnen. Under tiden de är ugnen stek upp laxen. Krydda med vad du vill. Dekorera med persilja och servera en kall sås till. Mums!!

Hoppas ni har haft en härlig lördag!

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *