Mat, hantverk och hjärtan

Glömde ju fullständigt bort att blogga igår. Brukar ju göra det på kvällen när alla sover. Men igår satte jag mig och skrev på min bok. Glömde alldeles bort bloggen och att gå och lägga mig. Blev lite sent… Men så är det när man kommer in i det kreativa flödet.

Vi har verkligen fastnat för het choklad. Det är så gott med den starka kryddighet som värmer hela kroppen.

Här som ett mellanmål. Mums!

Jag sydde ett bebistäcke när jag läste hantverk på en folkhögskola 2016. Strax därpå fick Frid cancer och vi visste inte om det skulle bli några fler barn. Just då fanns det bara ett mål och det var att Frid skulle bli frisk. Då kunde vi aldrig ana att det skulle komma en liten flicka i maj 2018.

Här ligger hon på täcket. Som är sytt av tygbitar som min mamma hade och sydde av till mig när jag var liten. Inramat av jeansbitar.

En bild från när lillasyster är med och hämtar storasyster på fritids.

Flisan hittade ett hjärta på marken.

När vi skulle steka mat på kvällen så uppstod ännu ett hjärta.

Love is in the air! ? Det är nog så att vi får kärlek och omtanke från energier som hjälper oss och finns runt oss. Tack!

Ibland känner man för att satsa lite extra. Det fick bli olika varianter till middagen. En mjölkfri potatismos och en med mjölk. Makaroner till barnet som inte gillar potatismos. Det blev uppskattat! I vanliga fall gör vi enbart mjölkfritt men nu hade vi vanligt smör som behövdes användas.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *