Sol, trädgård och julkort

Då får vi lite sommarkänsla igen. Det är just nu strålande sol och ska upp på 19 grader idag enligt SMHI. Det ska dessutom hålla i sig bort över helgen. Det tackar vi ödmjukast för!

Då kanske det blir ett ryck i helgen. Har dessutom några blommor som behöver omplantering, bla ett Prickblad som ska sågas ner och planteras om. Blommorna inomhus har varit ganska bortprioriterade under sommaren.

Det kommer att bli mer grön tomatmarmelad också. Såg att det hängde en massa gröna tomater ute på plantorna.

Våra coctailtomater har gett en otroligt fin skörd och fortsätter leverera orange små godistomater. Plockade senast igår.

Nu har vi levt med vår ommöblering i några dagar och vi njuter. Det blev verkligen bra. Barnen tog det hela med ett lugn som visar oss att vi har gjort rätt. Ibland kan de reagera p.g.a förändringar men denna gången var det bara positivt.

Det roliga är att flickorna ville direkt sova ute i soffan. Perfekt med bäddsoffan då. Snabbt att fixa säng respektive soffa efter behov. Nu är det ju varmt igen så det är väldigt behaglig temperatur på natten. När det är kallt så blir jag orolig att de ska frysa.

Jag har börjat skapa julkort. Ska sälja dem till förmån för ett projekt. Kommer att berätta mer om det senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *