2016-12-19 Tomtefabriken

I år har vi sytt/virkat en del julklappar. Både vikingakläder och modernt.

Linneklänningarna är till Sols väninnas barn. De är beställda, inte vi som ska ge bort. Tänkte lämna med två av mina ringspännen och erbjuda dem att köpa struthättor till. Har ett gäng sköldehamnshättor över sedan förra marknadssäsongen.

Tröja och mössa är till mina kusinbarn. Mitt första försök att sy en barntröja i stretch. Gick ganska bra. Men jag måste medge att overlock ger snyggare avigsida…

Av en händelse såg jag en ”Dallas dream scarf” på nätet. Insåg genast att den var så enkel att jag skulle hinna virka två innan julklappsbytardagen, vilken inföll igår! Hann precis bli klar. Fick inte tag på smala duffelknappar som jag önskat, men vanliga fungerade också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *