Cirkus Bambino

Igår fyllde vår äldsta ”tonåring”.

13 år! Herregud! Hur gick det till? Han har ju redan fått en cross men fick en massa tillbehör till den. Frid har ju bra koll så hon handlade nån miljömatta som ska ligga under crossen så att oljan inte rinner ut i naturen. En plugg till avgasröret så att man kan tvätta crossen utan att få in vatten. Crossglasögon, hjälm osv..

Sonen var väldigt lycklig. Vi avrundade dagen med ett cirkusbesök.

En sån där bra cirkus. Helt ok pris. 150 kr/vuxen och 100 kr/barn. Inga djur förutom små hästar.

Bambino heter den. Det är en familj på 2 vuxna och 6 barn som reser runt i Sverige. Kan varmt rekommendera att gå och titta. Vi var på deras uppträde för 2 år sedan och de var lika bra då. De har en sån underbar humor mellan varandra som smittar av sig på publiken.

När jag var mellan 10-19 år så bodde vi i en by. Varje år kom det en liten cirkus och då kunde man köpa billiga biljetter på Ica som sponsrade cirkusen. Så alla byns ungar hade råd att gå på cirkus. Det var underbart. Jag älskar att bli hänförd på cirkus. Det är så vackert och så mycket upplevelse. Det är härligt att få ge denna upplevelse till våra barn.

Fast barnen har bara varit på dessa två föreställningar eftersom jag var inte haft ekonomiska möjligheter innan men även för att jag vägrade gå på cirkus då jag inte ansåg att det var okej för djuren. Nu har de ju tagit sitt förnuft till fånga och slutat ha vilda djur på cirkusar.

Vi gick och lade oss med ett leende på läpparna och lyckliga i själen.

Jag går med Frid! /Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *